05 / 05 / 2024

2022 yılında kadınların tercihi Peugeot 308!

2022 yılında kadınların tercihi Peugeot 308!

Peugeot 308, “Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili” jürisi tarafından “Yılın En İyi Şehirli Otomobili” ödülüne layık görüldü. Peugeot CEO’su Linda Jackson konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...



2022 yılında kadınların tercihi Peugeot 308!

Anadolu ajansı'nda yer alan habere göre, verimliliği ve performansı en iyi şekilde birleştiren Yeni Peugeot 308 benzinli veya dizel motoruyla birlikte iki farklı seçeneğe sahip. Aktif şerit takip sistemine, dört kameraya, adaptif hız sabitleme sistemine, 10 inçlik dijital ekrana, LED ortam aydınlatmasına, Full LED 3D farlara, 360 derece park yardımı sistemine ve 180 derce yüksek çözünürlüklü geri dönüş kamerasına sahip olan bu model üst düzey performansı ile alıcılarına sunuluyor.

Peugeot'un 308 modeli, 5 kapılı station wagon ve hatchback olmak üzere iki farklı donanım seçenekleriyle birlikte geliyor. Yeni Peugeot 308, karbondioksit içeriği bağlamında en yeni nesil motorlarla tasarlanmıştır. Dizel versiyonunda, 1.5 litrelik dört silindirli motora, benzinli versiyonunda ise 1.2 litrelik üç silindirli motor ile yakıt tüketimine tasarruf sağlıyor. 

2022 yılında kadınların tercihi Peugeot 308!

Peugeot  gelecek sene üretilecek olan elektrikli modeli ile SUV ailesini genişletmeyi amaçlıyor. Dikkatleri üzerine toplamayı başaran yeni Peugeot 308 modelinin dış tasarımı ne kadar göz alıcı olsada iç mekan tasarımı da bir o kadar etkileyici. Lüksü ve konforu birleştiren model kompakt direksiyon simidi ile kullanıcılarına rahat sürüş deneyimi yaşatacak.

Toyota'dan 260 bin TL'lik indirim! Bu fırsatı kaçırmayın!

İkinci el online satış raporu açıklandı! İşte en çok satılan markalar!

Opel'den sıfır araç sahibi olmak isteyenlere müjde! İndirimli fiyat listesi açıklandı!

Ford Focus 2022 fiyat listesi resmen uçtu!

Volkswagen hızla büyümeye devam ediyor: İki yeni SUV modeli yolda!

Mercedes elektriklendi: AMG EQE versiyonu yakında yollarda!

Türkiye çıkışlı Ford E-Transit Altın Ödüle layık görüldü!

 


Geri Dön