25 / 07 / 2024

24 saatte yarım milyar dolar çalındı! İşte kripto para krizinde son durum!

24 saatte yarım milyar dolar çalındı! İşte kripto para krizinde son durum!

En büyük kripto para borsalarından FTX’te yaşanan likidite sorununun basına yansımasının ardından ABD'de iflasını açıklamıştı. Bunu duyan yatırımcıların ve kullanıcıların paralarını almak için mahkemeye başvurmasının üzerinden 24 saat bile geçmeden sistemden yarım milyar dolar çekildi.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


BİNANCE, FTX’İ SATIN ALACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

CoinDesk'te’ki  haberden kısa bir süre sonra FTX'in en büyük rakibi olan Binance'in kurucusu ve patronu Changpeng Zhao, FTX'i kurtarmak için şirketi satın alacaklarını açıklamıştı.

Binance başlangıçta anlaşmaya sıcak baktığını duyurmuştu ancak 24 saat içinde geri adım geldi. Bankman-Fried'in kişisel varlıkları yüzde 94 değer kaybetti, kişisel serveti de 1 milyar dolara düştü.

BİNANCE, FTX'İN İLK YATIRIMCILARINDANDI

Binance ile FTX arasındaki ilişki "bir dargın bir barışık" olarak nitelendiriliyor. Binance’nin FTX'in ilk yatırımcılarından olduğu biliniyor. Daha sonra Silikon Vadisi'nin etkili isimlerinin FTX'i ileri taşımasıyla iki borsa birbirine rakip oldu.

Kripto dünyasının FTX krizinden sonraki geleceği yakından takip ediliyor.

Memur ve emekliye yapılacak ek zam hesaplandı! 1.971 lira…

ÖTV indirimine nokta konuldu! Araba almak isteyenlere kritik uyarı!

Gram altını olanlar hemen baksın! Bu senenin en yüksek seviyesinde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön