11 / 05 / 2024

28 Mayıs sonrası Türkiye’ye tur taleplerinde talep patlaması yaşandı!

28 Mayıs sonrası Türkiye’ye tur taleplerinde talep patlaması yaşandı!

Seçimlerin sona ermesiyle beraber Ruslar, Türkiye’ye akın etmeye başladı. ATOR tarafından yapılan açıklamaya göre, 28 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sonrası Rusların Türkiye turu rezervasyonları son bir haftada yüzde 40 oranında arttı.



Pegas Touristik, 29 Mayıs tarihinde Türkiye’ye gerçekleştirilen tur rezervasyonlarında geçen haftaya göre yüzde 40 oranındaki büyümeyi doğrularken, aynı zamanda tur operatörü, bu tür dinamiklerin yalnızca seçimlerle ilgili olmadığına belirtti.

Gazetemru'nun haberine göre uzmanlar, Rusya’daki eğitim öğretim döneminin bittiğine dikkat çekerken, Rusların Türkiye turu taleplerinde okulların kapanması ve yazın başlangıcı gibi etkenlerin de önemli bir rol oynadığına söyledi.

28 Mayıs sonrası Türkiye’ye tur taleplerinde talep patlaması yaşandı!

Tur operatörü Anex Tour da pazartesi ve salı günleri Türkiye tatil turlarında yaşanan talepte artış yaşandığını ifade ederken, şirket, bunu diğer durumların yanı sıra yaz tatillerinin başlangıcına bağlıyor.

ATOR, Fun&Sun’ın tur satışlarında fazla bir büyüme gözlemlenmediğini yazarken, tur operatörleri, Türkiye turları satışlarında bir artış tahmin etmekten kaçınıyor.

Uzmanlar, orta vadede bu yaz Türkiye’ye olan talebin düzeyini ilk olarak Türk otelcilerin fiyat politikasının belirleyeceğine vurgu yaptı.

A101’de toz deterjan 110 TL’ye, leke çıkarıcı 45 TL’ye, bulaşık makinesi tableti 80 TL’ye düştü!

Garanti BBWA müjdeyi bugün verdi! Hesaplara hediye para yatacak!

Türkiye Petrolleri 4 ilde tam 402 personel alacak! Alım yapılacak şehirler netleşti!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön