20 / 05 / 2024

3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi Akbank’tan! İşte istenen şartlar ve detaylar!

3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi Akbank’tan! İşte istenen şartlar ve detaylar!

Avantajlı faiz oranlarıyla Akbank’tan ihtiyaç kredinizi hemen alabilirsiniz. Akbank yeni ihtiyaç kampanyası ile müşterilerine 3 ay sonra ödemeli kredi imkanı sunuyor!



3 ay ödemesiz ihtiyaç kredisi koşulları

Akbank tarafından sunulan 3 ay ödemesiz ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen aşağıdaki koşulları sağlamalıdır:

Kredi faiz oranları, kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri skoru gibi müşteriye özel değişebilir.

  • Akbank'tan 3 ay erteleme seçeneği olan ihtiyaç kredileri, şubelerden, telefon şubesinden, Akbank Direkt İnternet veya Mobil'den kullanılabilir.
  • Azami vade limitleri şu şekildedir: 50.000 TL ve altındaki krediler için 36 ay, 50.000 TL ile 100.000 TL arası krediler için 24 ay, 100.000 TL'den fazla krediler için 12 aydır. Var olan kredilerin bakiyesi de dikkate alınarak azami vadeler değişebilir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir ve ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilir. Normal taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlar.
  • Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının binde 5'i kadardır ve %10 oranında BSMV tahsil edilir.
  • Banka, uygun görmediği kredi başvurularını reddetme hakkını saklı tutar. Gerekli görülmesi halinde ek bilgi/belge talep edilebilir. Kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkı da bankada bulunur.
  • Kredi başvuruları, T.C. vatandaşlık numarası ve güncel cep telefonu bilgisi girilerek Kredimakbankta.com sayfasından yapılabilir. Başvuru sonuçları sms ile iletilir. Akbank müşterisi olmayanlar, kredi kullanım işlemi için şubeye gitmelidirler.
  • Şubeden kredi kullanımı için gerekli belgeler: nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi, gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge, gelir belgesi - maaş bordrosu (maaş müşterinin getirmesine gerek yoktur), özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi (maaş müşterinin getirmesine gerek yoktur).

İflas eden banka: Silicon Valley Bank UK sadece 23 TL'ye satıldı!

PTT'den acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya! İşte kampanya için başvuru ve detaylar

Bu bankadan bomba kampanya! Günlük 17 TL ödemeyle o kredi sizin olsun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön