Altın & Gümüş

4 yıl aradan sonra en uzun altın depremi yaşanıyor! İslam Memiş'ten hiç duyulmamış yorum: Altın düşecek...

Yatırımcıların şu ara en çok merak ettiği konu olan ''altın fiyatları düşecek mi'' soruna yanıt veren Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''düşecek'' diyerek yatırımcıları uyardı... Altın fiyatlarında 4 yıl aradan sonr ailk defa bu kadar uzun süre düşüş görülüyor

Altın fiyatları son zamanlarda büyük değer kayıplarına uğradı. Altın fiyatlarında 4 yıl aradan sonr ailk defa bu kadar uzun süre düşüş görülüyor. Öte yandan son dakika altın fiyatlarını takip eden yatırımcılar ise ''altın fiyatları düşecek mi, altın fiyatları düşmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş son dakika altın yorumu yaptı. Yatırımcıları altın için uyaran İslam Memiş, ''altın fiyatları düşecek'' dedi. 

İSLAM MEMİŞ SON DAKİKA ALTIN YORUMU

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının yönünü açıkladı. Altın fiyatlarının son 4 yıl aradanh sonra en büyük düşüşlerinin yaşandığını söyleyen Memiş, yatırımcılar için şu yorumlarda bulundu.

 

Altının ons fiyatı uluslararası piyasalardaki değer kayıplarından kaynaklandığını belirten Memiş;. ''FED faiz artırımına devam ediyor. FED üyeleri de bu hafta faiz artırımlarının sinyalini vermiş oldu.. Altın, gümüş ve diğer değerli madenler de baskı altında kalmaya devam ediyor. Altının ons fiyatı 1.700 dolar seviyesine kadar geriledi..

Sanırım 1.680 dolar seviyesine kadar bu düşüşler devam edecek gibi duruyor. İçeride gram altın / lira fiyatı şu anda 1.004 – 1.007 lira seviyesinde..

 

Geçen yıl bu vakit tam 1 yıl önce gram altın 485 liraydı şu anda 1.006 lira. 1 yılda 521 liralık bir değer artışı var..

Yıla 785 liradan başlamıştı. 8 ayda 221 liralık bir değer artışı gördük gram altın / TL fiyatında. 1.000 lira psikolojik destek seviyesi. Aşağı yönlü sarkarsa 990 lira seviyesi görülebilir.
                                                                   
 

ONS ALTIN VE GRAM ALTIN SON DURUM

Altın yatırımcıları son dakika altın fiyatlarını merak ediyor. Altının ons fiyatı şu dakikalarda 1701 dolar seviyesine kadar geriledi.

Gram altın alış fiyatı 999,91 TL, satış fiyatı ise 1010,67 TL bandında işlem görüyor.    

Tüm bildiklerinizi unutun! İşte gram altının 4 ay sonraki yeni fiyatı! Bunu okumadan altın almayın

Yeni rekor geliyor diyen İslam Memiş altının geleceği seviyeyi açıkladı! Tarih net, hemen bakın!

Altın için kritik tarihi altının efendisi İslam Memiş açıkladı! 1 gram bile altını olanlara şok! Hemen bu tarihe bakın!

Altın resmen tuzla buz oldu! Elinde 1 gram altını olan bile acil baksın! Altın fiyatlarında son dakika 1 Eylül 2022