15 / 05 / 2024

5 bin kraliçe arıyı hibe desteği ile alıp tanesini 300 TL'den satabilirsiniz! İşte detaylar

5 bin kraliçe arıyı hibe desteği ile alıp tanesini 300 TL'den satabilirsiniz! İşte detaylar

Bir hibe desteğiyle hayata geçirdiği projesiyle büyük bir başarı elde eden Aydın Payar, Kırıkkale'de kraliçe arı üretimine odaklandı. Yılda 5 bin adet kraliçe arı üretimi gerçekleştiren Payar, bu sayede kendisine önemli bir gelir kaynağı yaratıyor. Üstelik, kaliteli üretimlerini 300 lira gibi bir fi



 5 bin kraliçe arıyı hibe desteği ile alıp tanesini 300 TL den satabilirsiniz! İşte detaylar

“Kraliçe arı yetiştiriciliği zahmetli bir iş”

Kraliçe arı üretimiyle dikkat çeken Payar, arılarının soğuk iklim şartlarına dayanıklı olduklarını belirtti. Kraliçe arı yetiştiriciliğinin zorluğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “Üretimimizdeki kraliçe arılar Beta ırkına mensup. Farklı ve özel bir ırk olan bu arılar yüksek verimliliğe sahip. Türkiye’de ise 4-5 kişi tarafından yetiştiriliyor. İşçiliği zahmetli çünkü günde 10 kez bakmak zorundayız. Günde 300 tanesini Türkiye’nin her yerine tanesini 300 TL’den satarak gönderiyoruz. Tek arıya bakabilirim ama kraliçe arılara tek kişi olarak bakmam mümkün değil.”

Arıcılık yapmak isteyenlere müjde! Devlet yüzde 70 hibe verecek! Kavanozunu 400'e satabilirsiniz!

Avrupa'nın tercihi Mersin poleni! Kilo başına 300 liradan ihraç ediliyor!

Evdeki hesap çarşıya uymadı… Parola önlemi Netflix’e 1 milyon kullanıcı kaybettirdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön