06 / 05 / 2024

5 farklı analist açıkladı! Bitcoin'in yükselişi aldatmaca!

5 farklı analist açıkladı! Bitcoin'in yükselişi aldatmaca!

Kripto para piyasası iyi performans sergileyemedi ve veriler, sabah erken saatlerde Bitcoin’i 30.000 doların üzerine çıkarma girişiminin, günlük 29.286 dolara düşüren bir satış dalgasıyla vurulduğunu gösteriyor. Peki, Bitcoin'de neler bekleniyor? İşte 5 farklı analist yorumu...



BITCOIN ARALIKTA KALDI

Lripto traderı Altcoin Sherpa’ya göre, Bitcoin’in mevcut aralığına geri kayması “beklenen” bir şeydi. Altcoin Sherpa, “mevcut seviyenin biraz daha altının muhtemelen uzun pozisyon açmak için daha iyi bir seviye” sunacağını söyledi. Fakat bu alanın dalgalı olduğunu ve seviyelerin kendisi için “çok net olmadığını” da söyledi. Bu yüzdeb öncelikle 28.400 doları bekleyeceğinin altını çizdi.

 5 farklı analist açıkladı! Bitcoin in yükselişi aldatmaca!

Trader ve analist ShardiB2 de benzer şekilde, “Elon, Dimon, Goldman, vb. ekonominin bir süre kötü olacağını söyleyerek piyasalarda ağırlık yaratacak” açıklamalar yaptı. Kriptokoincom'da yer alan habere göre;  bu isimler ekonominin iyiye gitmediğini düşündüklerini ve operasyonlarını buna göre şekillendireceklerini açıklamıştı. ShardiB2, Altcoin Sherpa’ya benzer bir şekilde, işlem aralığındaki fiyat düşüşünün gerçekleşeceğini öngörüyor. Analist, şunları söyledi:

"Müthiş Değil, alt seviyelerdeki kanalımıza geri döndük… burada ya tutunmamız gerekiyor ya da  28.6 dolara bir ziyaret uygun Olabilir. Bu seviyenin altına inersek, Bana Göre, 25-26 bin dolar göreceğiz."

 5 farklı analist açıkladı! Bitcoin in yükselişi aldatmaca!

BITCOIN'İN YÜKSELİŞİ ALDATMACAYDI!

İyi bir giriş için hangi seviyelere dikkat edilmesi gerektiğine dair daha fazla bilgi, direnç olarak hareket eden önceki yüksek aralığını vurgulayan EmperorBTC, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

"32 bin dolar koşusu Sadece bir sapmaymış gibi görünüyor. Önceki aralığın bu kada güçlü bit direnç gibi davranmasını beklemiyordum. Şimdi (Kontrol Noktasi) destek bekleniyor ve spot pozisyonlar orada olacak."

BOĞALAR UZUN VADEDE KAZACAK

Kripto para traderlarının mevcut piyasa mücadelesinin ne kadar süre devam etmesini bekleyebileceklerine dair bir tahmin yürüten Twitter kullanıcısı Crypto Rover, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

"Bitcoin’İn nihayet önemli  bir hızla yükselmeye başlaması 3 ay daha sürebilir. Ancak kesin olan bir şey var ki, tipik bir yükseliş alıcı değişimi modeli oluşturuyoruz. Artık zaman bizden yana."

Kriptolarda büyük gerilim! Yatırımcılara bomba haber: Binlercesi çökecek! 

ABD'de kripto para dolandırıcılığı kurbanlarının kaybı 1 buçuk yılda 1 milyar doları geçti!

Altında dalgalar durulmuyor! Kritik tarih belli oldu! Yıl sonunda en az...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön