07 / 05 / 2024

ABD bankası Wells Fargo kripto para hizmeti sunacak!

ABD bankası Wells Fargo kripto para hizmeti sunacak!

Amerika Birleşik Devletleri'nin lider bankalarından biri olan Wells Fargo tarafından kripto paralarla ilgili dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Wells Fargo yatırımcıları tarafından bir rapor hazırlandı ve raporda müşterileri için kripto para enstrümanları sunulacağı belirtildi.



Amerika Birleşik Devletleri'nin lider bankalarından biri olan Wells Fargo tarafından kripto paralarla ilgili dikkat çeken bir açıklama yapıldı. 

NTV'de yer alan habere göre; Wells Fargo, dijital paraları alternatif bir yatırım aracı şeklinde tanımladığına ve yaz aylarında varlıklı müşterileri için kripto para enstrümanları sunmaya başlayacağına dikkat çekti. 

ABD bankası Wells Fargo kripto para hizmeti sunacak!

Wells Fargo yatırımcıları tarafından düzenlenen "Kripto para yatırımlarının gerekçeleri" başlıklı raporda, "Yatırım Enstitüsü, kripto paralar varlıklar kadar stabilite ve geçişgenlik kazanmıştır. Ancak halen ortada olan riskler bizleri bu enstrümanları sadece belirli yatırımcılara sunmaya itiyor. Bu durumda bile fonlar profesyonel ekipler tarafından yönetilmelidir" denildi.

Morgan Stanley, Mart'ta varlıklı müşterilerinin Bitcoin fonlarına erişmesinin önünü açan ilk ABD merkezli banka olarak kaydedilmişti.

ABD bankası Wells Fargo kripto para hizmeti sunacak!

Goldman Sachs ise, Mayıs ayı başında yatırımcılarına Bitcoin fiyatlarına bağlı türev enstrümanları sağladı. JPMorgan da gelecek süreçtee benzer bir adım atmak için hazırlık yapıyor.

Kripto para piyasasında 24 saatte 9 milyar dolarlık pozisyon kapatıldı!

Kripto paralarda değer kaybı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön