30 / 04 / 2024

ABD'de zenginlere yeni vergiler gündemde!

ABD'de zenginlere yeni vergiler gündemde!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen yaptığı son dakika açıklamasında yüksek gelirliler ile şirketler için vergi oranlarının "tarihi normlara döndürülmesi" gerektiğini ve vergi reformlarının hükümete kritik yatırımlar için ek mali alan sağlayacağını belirtti.



ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Detroit ziyaretinde ekonomi gündemi ile ilgili çok önemli değerlendirmeler yaptı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ABD Başkanı Joe Biden'ın ekonomi planının işe yaradığını kaydeden ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, ABD'nin modern tarihinin en hızlı ekonomik toparlanmalarından birini yaşadığını dile getirdi. Fakat Amerikalıların yüksek fiyatların günlük bütçelerini ve uzun vadeli tasarruflarını daraltmasından endişe duyduğuna değinen ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, enflasyonun sebeplerinin büyük ölçüde küresel olduğunu aktardı.

ABD de zenginlere yeni vergiler gündemde!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen yaptığı açıklamada yönetimin en önemli ekonomik önceliğinin enflasyonla mücadele olduğunu da tekrarladı.

"Uzun vadeli ekonomik istikrarımızı sağlamak için kamu maliyemizi sağlam temeller üzerinde tutmalıyız." diyen ABD Hazine Bakanı Janet Yellen çok önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

 

 


Geri Dön