12 / 05 / 2024

ABD’den esen rüzgar altın fiyatlarını yeniden yükseltti! Güvenli liman altına talep yağıyor

ABD’den esen rüzgar altın fiyatlarını yeniden yükseltti! Güvenli liman altına talep yağıyor

FED’in faizi artıracağına dair söylentiler atlında kayıplara yol açmıştı. ABD’de büyüme verilerinin açıklanmasının ardından altındaki düşüş durdu, yeniden altına talep arttı.



 ABD’den esen rüzgar altın fiyatlarını yeniden yükseltti! Güvenli liman altına talep yağıyor

Dünya piyasasındaki tedarik zincirindeki sorunların süreceğine dair beklentiler de yatırımcıların altına yönlenmesine sebep oluyor.

ABD Ticaret Bakanlığı’nın verilerine göre, ABD ekonomisi 2022 yılının Ocak-Mart döneminde önceki yıla göre yüzde 1,4 daraldı.

Fed’in faizleri öngörülenden daha hızlı artıracağı yönündeki beklentiler nedeniyle altın piyasasının aylık bazda eylülden bu yana en büyük kaybını vereceği düşünülüyor.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 29 Nisan 2022 tarihinde saat 23.30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 14,84 euro 15,66 altının gramı ise 905 TL değerinde.  

Ramazan Bayramı öncesi engelli ve evde bakım maaşlarını bekleyenlere Bakan Derya Yanık müjdeyi verdi

Her gördüğünüze inanmayın diyen Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş altından daha fazla kazandıranı açıkladı

Ramazan Bayramı öncesi 2000 lira ikramiye hesaplara yattı! Kontrol etmeyi sakın unutmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön