26 / 05 / 2024

Adalet Bakanlığı 12 bin TL maaşlı çalışacak memur alımı yapıyor! Memur alımına ilişkin detaylar

Adalet Bakanlığı 12 bin TL maaşlı çalışacak memur alımı yapıyor! Memur alımına ilişkin detaylar

Adalet Bakanlığı'ndan sevindirici bir haber geldi. Kurum bünyesinde en az 11 bin TL maaşla çalışmak isteyenlere iş fırsatı sunuluyor. Bakanlık, 18 bin 305 kişilik personel alımı yapacağını duyurduğu iş ilanı ile dikkat çekti.



Adalet Bakanlığı 12 bin TL maaşlı çalışacak memur alımı yapıyor! Memur alımına ilişkin detaylar

Adalet bakanlığı personel alımı ne zaman?

Ankara'daki Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Eğitim Merkezi'ne yerleştirilen Kahramanmaraş depremi mağdurlarıyla iftar yemeği yiyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yemeğin ardından yaptığı konuşmada depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, deprem bölgelerinde adli sürelerin 6 Şubat'tan itibaren durdurulduğunu hatırlattı. Bozdağ, Adana, Diyarbakır, Osmaniye, Kilis, Nurdağı ve İslâhiye hariç Gaziantep merkez ve ilçelerinde süre uzatımı yapılmayacağını açıkladı. Ayrıca diğer illerde ilçe bazlı bir değerlendirme yapılacağını belirterek, Hatay merkez gibi bazı ilçelerde sürelerin uzatılacağını, ancak diğer ilçelerde özel bir değerlendirme yapılacağını söyledi. Malatya merkez, Kahramanmaraş merkez ve Adıyaman merkezde ise sürelerin uzatılacağını belirtti. Bozdağ, bazı ilçelerde ise sürelerin uzamayacağını ifade etti.

Bekir Bozdağ, Adalet Bakanlığı bünyesinde 18 bin 305 yeni pessssrsonel ssssalımı yapılacağını ve alımlarla ilgili detayların ilerleyen günlerde yapılacak olan ilanlarla duyurulacağını bildirdi. Alımların nisan ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

Adalet Bakanlığı 18 bin 305 yeni personel alıyor! Bakan peş peşe açıkladı! Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman? 

130 bin memur alınacak! Hangi Bakanlık ne kadar memur alacak? İşte memur alımı yapacak Bakanlıklar ve başvuru şartları!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

 


Geri Dön