12 / 05 / 2024

AFAD’dan uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat: Tedbirli olun…

AFAD’dan uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat: Tedbirli olun…

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 38 il için olumsuz hava şartları sebebiyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarılarda bulunan AFAD, tedbirli olunmasını istedi.



AFAD’ın yaptığı açıklamada, kentlere göre alınan kararlar ve önlemler de paylaşıldı. İstanbul'da, beklenen kuvvetli kar yağışı sebebiyle İl AFAD Merkezinin 7/24 esasına göre teyakkuzda olduğu bilgisi paylaşıldı. 

İstanbul’da ekipler, 9 Mart saat 16.00’dan itibaren sahada konuşlanma noktalarında görevlendirildi. Anadolu ve Trakya istikametlerinden Mega Kent yönüne gelen kamyon ve tırların İstanbul’a girişine 10 Mart Perşembe günü saat 4:00’ten itibaren izin verilmeyeceği açıklandı.

Başken Ankara'da şu ana dek herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı vurgulanırken, İl Karayolları Bölge Müdürlüğü, AFAD, İl Jandarma Komutanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin hazırda beklediği bilgisi paylaşıldı. 

AFAD’dan uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat: Tedbirli olun…

İstanbul istikametine Edirne'den gidecek olan kamyon ve tırların geçişine saat 04.00’ten itibaren izin verilmeyecek. Kent genelindeki tır ve kamyonlar, park ve konaklama alanlarına yönlendirildi. Edirne Türk Kızılayı ile gıda hizmeti sağlandı. Bilecik'ten İstanbul’a 8 noktada trafiğin, gıda yüklüler dışında, kamyon ve çekici trafiğine kapatıldığı bildirildi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön