12 / 05 / 2024

AFAD’dan uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat: Tedbirli olun…

AFAD’dan uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat: Tedbirli olun…

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 38 il için olumsuz hava şartları sebebiyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarılarda bulunan AFAD, tedbirli olunmasını istedi.



AĞRI'DA 40 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Van Çaldıran ile Ağrı Doğubayazıt arasındaki Tendürek geçidi tipi ve aşırı kar yağışı sebebiyle karayolu trafiğine kapatıldı. Türk Kızılayı tarafından yolda mahsur kalan araç sürücüleri için 100 kişilik yiyecek yardımı bölgeye sevk edildi. 

AFAD’dan uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat: Tedbirli olun…

Cumaçay-Kağızman arası karayolu ulaşımına kapandı. Kar yağışı sebebiyle 40 köy yolu ulaşıma kapandı.

Van Bahçesaray ile Çatak arası karayolu da ulaşıma kapanırken, Tunceli Hozat-Karaoğlan-Ovacık il yolunun 28 ila 59 kilometreleri de AFAD tarafından yapılan çığ tehlikesi uyarısı sebebiyle araç trafiğine kapatıldı.

Meteoroloji resmen açıkladı! Kar yağışı başladı! Ne kadar sürecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön