13 / 05 / 2024

AFAD’dan uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat: Tedbirli olun…

AFAD’dan uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat: Tedbirli olun…

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 38 il için olumsuz hava şartları sebebiyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarılarda bulunan AFAD, tedbirli olunmasını istedi.



KONYA'DA 30 MAHALLE YOLU KAPALI

Konya'da haberleşmenin devamlılığının kesintiye uğramaması adına kritik bölgelere jeneratörler yerleştirildi. Konya-Beyşehir yolu ile Konya-Seydişehir yolu, zeminin karla kaplı olması ve yoğun kar yağışı sebebiyle saat 00.10’dan itibaren her iki istikamete de çekici türü araçlara kapatıldı. 

Kuruçay-Bozkır, Seydişehir-Akseki il yolu yoğun tipi ve kar yağışı sebebiyle 9 Mart 2022’de saat 23.50’ten itibaren araç trafiğine kapatıldı. Ankara-Isparta Devlet yolları Yalvaç ile Akşehir arası (Yellibel geçidi), kuvvetli tipi ve yoğun kar yağışı sebebiyle 10 Mart 2022’de ve saat 00.30’dan itibaren trafik güvenliği yönünden çekicili araçlar ile ağır taşıtlara kapatıldı. 

AFAD’dan uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat: Tedbirli olun…

Kentte toplam 3 ilçede 30 mahalle yolu kapatıldı. Seydişehir'de enerji kesintisi bulunan 145 aboneye enerji verilmesi için çalışmalar devam ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön