10 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan bu sefer 1.250 TL değil tam 7.500 TL'lik müjde! Duyduk duymadık demeyin!

Aile Bakanlığı'ndan bu sefer 1.250 TL değil tam 7.500 TL'lik müjde! Duyduk duymadık demeyin!

Son dakika haber: Aile Bakanlığı, acil yardım çağrısı yapıyor! Aile destek ödemesi için sıradışı bir adım atıyor ve 1.250 TL yerine tam 7.500 TL tutarında bir destek sunacak! Bu fırsatı hemen değerlendirmek için ayrıntılara göz atın...



 Aile Bakanlığı ndan bu sefer 1.250 TL değil tam 7.500 TL lik müjde! Duyduk duymadık demeyin!

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI, MADDİ SIKINTI İÇİNDEKİ AİLELERE ISINMA VE ENERJİ GİDERLERİ İÇİN DESTEK SUNUYOR!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere destek amacıyla elektrik ve doğalgaz alanlarında yardımlar sunuyor. Doğalgaz yardımları aylık 900 TL ile 2 bin 500 TL arasında değişen tutarlarda verilirken, elektrik yardımları aylık 106 TL ile 206 TL arasında değişiyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yardımlardan faydalanmak isteyen ailelere başvuru formu doldurma çağrısı yapıyor. Başvurusunu tamamlayan vatandaşlar, kimlik numaraları ve fatura bilgileri ile birlikte PTT şubelerinden yardım ödemelerini alabilecekler.

Bu duyuru, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerin hala devam ettiğini ve geçici bir maddi rahatlama sağlamayı hedeflediğini bir kez daha vurguluyor.

Daha önce Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini yürütmüş olan Derya Yanık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada kış yardımı adı altında 7 bin 500 TL ödeme yapıldığını ve tüm koşulları sosyal medya hesabından duyuruyor. Kış desteği ödemesinden yararlanmak isteyenler için başvuru adresi belirlenmiştir. Vatandaşlar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle e-devlet sistemine giriş yaparak başvuru formunu doldurarak bu yardımı talep edebilirler. Ayrıca, başvurular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları üzerinden de yapılabiliyor.  Bu yardım, birçok kişiye umut olmakta ve maddi açıdan geçici bir rahatlama sağlama amacını taşıyor.

DEPREM Mİ OLDU? Az önce sallandık mı? 23 Haziran 2023 son dakika depremler!
25 TL'ye fırlayan dolar 11 gün sonra bu kadar olacak! İddiaları duyanın aklı başından uçtu!
Türk Telekom'dan kara haber! İnternet tarifelerine yüzde 38 zam geldi!

Geri Dön