09 / 05 / 2024

Aile destek ödemeleri şubat ayı ne zaman yatacak? Şubat ayı aile destek parası ne kadar oldu?

Aile destek ödemeleri şubat ayı ne zaman yatacak? Şubat ayı aile destek parası ne kadar oldu?

Aile destek ödemelerine dair sorular hız kazandı. Peki “Aile destek ödemeleri şubat ayı ne zaman yatacak?” İşte detaylar!



"Zamlı Aile Destek ödemeleri ne zaman yattı 2023? Şubat ayı Aile Destek sosyal yardım paraları yattı mı?" sorularının yanıtları araştırılan konular arasında yer alıyor. Şubat ayında Aile Destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak sorusunun yanıtı ilgi ile araştırılıyor. Diğer yandan da yeni yılla beraber devlet tarafından yapılan birçok sosyal yardım ödemesine zam uygulandı. Peki, Zamlı Aile Destek ödemeleri ne zaman yattı mı 2023? Şubat ayı Aile Destek sosyal yardım paraları ne zaman yatacak?

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ ŞUBAT AYININ KAÇINDA YATIYOR?

Aile Destek Programı 2023 Şubat ayı ödeme tarihlerine dair henüz net bir tarih verilmedi. Konu ile ilgili resmi bir açıklama geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.

ŞUBAT AYI AİLE DESTEK PARASI NE KADAR OLDU?

850-1.250 TL'YE YÜKSELDİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık bu konuya dair, Türkiye Aile Destek Programı'nın kapsamını genişlettiklerini dile getirerek, "Programımızdan daha fazla vatandaşımızın istifade etmesi için mevcut bütçemiz 15 milyar TL'ye 25 milyar TL ilave ederek programımızı genişletiyoruz. Bu doğrultuda 450 TL - 600 TL olan destek tutarımızı 850 ile 1.250 TL'ye yükseltiyoruz" şeklinde açıklama yapmıştı.

AİLE DESTEK PROGRAMINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

  • SSK emeklileri
  • BAĞKUR emeklileri
  • Emekli Sandığı emeklileri
  • SSK, BAĞKUR ve Emekli Sandığı emeklilerinin dul, yetimleri yararlanabilirler.

EKPSS sonuçları 2023! Engelli personel alımı ne zaman? EKPSS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır?

Deprem çantasında neler olmalı AFAD! Deprem çantası nerede durmalı? Deprem çantasında para olur mu?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön