28 / 07 / 2024

Akbank’tan 20,000 TL’ye kadar faizsiz destek! Başvurmayan başını taşlara vurur!

Akbank’tan 20,000 TL’ye kadar faizsiz destek! Başvurmayan başını taşlara vurur!

Bankalar yeni müşterileri için faizsiz kredi imkanı sağlıyor. 2023 yılı itibarıyla Akbank’tan yeni müşteri olanlara uygulanacak kredi ve taksitli avans kampanyasına dair bilgiler verdi. İşte detaylar!


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


AKBANK FAİZSİZ DESTEK KAMPANYASINA DAİR DETAYLAR!

  • Kampanyadan 20 Aralık 2022 ile 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından geçmelisiniz ve yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi* sürecini tamamlayanlar yararlanabilir.
  • Kredi başvurusu Akbanklı Ol sürecinin tamamlanmasından sonra Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilir.
  • Mobilden Akbanklı olan yeni müşterilerimiz, müşteri olduktan sonra 10 gün içinde hayat sigortalı ve yüzde 0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilir.
  • Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan kişiler ve ilk defa Akbanklı olacak kişiler, belge işlemleri tamamlanıp evraklar bankaya geldikten sonra 10 gün içinde Akbank Mobil'e girerek krediye başvurur.
  • Kredi talepleri Akbank tarafından değerlendirilerek olumlu bulunursa karşılanmaktadır.
  • Başvuruların olumlu değerlendirilmesinden sonraki adımlarda onaylanan kredi Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve Şube’lerimiz aracılığı ile kullanılabilir.
  • Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vade ise 12 ay olmaktadır.
  • Kampanyadan sadece gerçek kişi müşteriler faydalanacak olup kullanılabilecek kredi türü bireysel tüketici ya da ihtiyaç kredisi olmaktadır.
  • Mobil’den Akbanklı olan müşterilerimiz avantajlı kredi kampanyasından yalnızca bir kere faydalanma hakkı bulunur.
  • Kredi masrafını kapsayan örnek ödeme planı ve yıllık maliyet oranı aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Hayat sigortası prim tutarı; kredi tutarı, kredi vadesi, faiz oranı ve müşterinin yaşına göre değişmektedir bundan dolayı toplam geri ödeme tutarına dahil edilmez.
  • Daha öncesinden mobilden Akbanklı olup yüzde 0 veya yüzde 0,99 faizli avantajlı kredi kampanyalarından yararlanan müşteriler bu kampanyadan yararlanamaz.

İslam Memiş uyardı! Bunu sakın yapmayın! Alım fırsatını kaçıran dizlerini döver! Yüzde 60 kazancı var!

Ekmek ve dolar için şaşırtan açıklama! Uzman isim o konuşmanın perde arkasını anlattı! Artık durdurulamaz dedi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön