06 / 05 / 2024

Akbank'tan nakit ihtiyacı olanlara müjde geldi! Üstelik geri ödemesi çok ucuz

Akbank'tan nakit ihtiyacı olanlara müjde geldi! Üstelik geri ödemesi çok ucuz

Acil ihtiyacı olan vatandaşlar için Akbank, ihtiyaç kredisi ayrıntılarını açıkladı. 10 Bin TL kredi çeken biri için günlük ödeme 32,44 TL olarak hesaplanmış. Akbank'ın bu kampanyası peşin paraya ihtiyacı olanlar için biçilmez kaftan. İşte detaylar..



BAŞVURU DETAYLARI

İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler 18 yaşından büyük olmak ve risk ve istihbarat kaydında negatiflik bulunmaması gerekiyor. Başvuru esnasında, kimlik belgesi, kimlik kartı veya pasaport gibi belgelerin yanında son döneme ait elektrik, su, doğalgaz ve ev telefonu faturası ya da son bir aya ait ikametgah belgesi gibi adres belgeleri gerekiyor. Gelir belgesi de başvuru esnasında istenen belgeler arasında yer alıyor.

Başvuru şartları ve lazım olan belgeler hakkında bilgi sahibi olduktan sonra, gereksinim kredisini kullanmak istediğiniz gereksinimlerinize karar vermeniz gerekiyor. Akbank geeksinim kredisini evlilik, elektronik eşyalar, ev eşyaları, tatil, beyaz eşya, çocukların eğitimi gibi pek çok değişik gereksinim için kullanabileceğinizi belirtiyor.

Akbank tan nakit ihtiyacı olanlara müjde geldi! Üstelik geri ödemesi çok ucuz

Misalen, Akbank hesaplama aracına göre 10 bin TL gereksinim kredisi çektiğinizde, uygulanan faiz oranı %1.98000 seviyesinde ve toplam geri ödeme bedeli 11.735,75 TL olarak hesaplanıyor. Aylık taksitler ise 973,40 TL olarak ortaya çıkıyor. Bu da günlük 32,44 TL'ye denk geliyor.

Greksinim kredisi, kişilerin acil peşin gereksinimlerini karşılamak için başvurabilecekleri bir finansman alternatifidir. Fakat, Gerekesinim kredisi çekmeden evvel ödeme planınızı iyi hesaplamalı ve ödeme şartlarını  okumalısınız. Böylece, kredi geri ödeme zamanı süresince problem yaşamadan ödemelerinizi düzenli bir halde yapabilirsiniz.


Geri Dön