12 / 05 / 2024

Albayrak İnşaat konut projeleri ile sektöre ivme kazandırıyor!

Albayrak İnşaat konut projeleri ile sektöre ivme kazandırıyor!

1952  yılında inşaat sektöründen başlayarak Albayrak Grubu, bugün 6 farklı sektör ve 20'den fazla şirketiyle; inşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sanayi, Lojistik, ve Turizm alanlarında faaliyette bulunuyor  



 Albayrak sektöre ivme kazandıracak

1952 yılında inşaat sektöründen başlayarak ülke ekonomisine paralel olarak büyüyen Albayrak Grubu, bugün 6 farklı sektör ve 20'den fazla şirketiyle; inşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sanayi, Lojistik, Hizmet, Medya ve Turizm alanlarında faaliyette bulunuyor.

5 bini aşkın insanımıza sağlamış olduğu istihdam ile ülke ekonomisine katkılarını sürdüren Albayrak    Grubu'nun bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler arasında konut, işyeri, alışveriş merkezi, karayolu, tünel ve sanayi tesislerinden oluşan prestijli projelerin yanı sıra yüz binlerce insanımızın hergün kullandığı İstanbul Metrosu (Taksim - 4. Levent) gibi dev projeler de bulunuyor.
Albayrak inşaat Grubu'nun konut projeleri arasında Altunizade Hilal Konakları, Güneş Park Evleri, Kemer Park Evleri, Albayrak Mavişehir Evleri (Karşıyaka/izmir), Topkapı Merkez Evleri, Başak Konutları (Kağıthane-Ikitelli) ilk sırada yer alıyor. Yurt dışı ve yurt içi proje geliştirme faaliyetlerinin yoğun olduğu bu dönemde konut, ticari, vb. farklı konseptlere sahip projeler ile sektöre ivme kazandırmaya devam etmeyi amaçlayan Albayrak İnşaat'ın hali hazırda satışı devam eden Güneş Park ve Kemer Park projelerinde kalan son dairelerin satışı yapılıyor.
Yenişafak


Geri Dön