22 / 05 / 2024

Alman otomotiv devinden türkiyeyi sevindirecek haber geldi: Ek istihdam sağlanacak!

Alman otomotiv devinden türkiyeyi sevindirecek haber geldi: Ek istihdam sağlanacak!

Alman otomotiv devi Mercedes Benz'den yazılım geliştirmeye odaklı açıklama geldi. İşte o merakla beklenen açıklamaya ilişkin detaylar haberimizde yer alıyor...



haber7com'da yer alan habere göre, üniversite öğrencileriyle sürekli bir araya gelip konu hakkında görüşmeler yapan Engindeniz şunları kaydetti: "Bu alandaki çalışmalarımızdan biri olan ‘Innovate! Be Responsible for Sustainability’ mottosuyla yola çıktığımız ‘STAR HACK’ adındaki ikinci Hackathon’umuzu aralık ayında gerçekleştirdik. Etkinliğe toplam 396 tekil kişi başvururken, içlerinden seçilen 10 takımdan oluşan 43 kişi kıyasıya mücadele etti. 24 saatlik STAR HACK sürecinin kazananı; ‘kişileri gidecekleri güzergahta kargo taşımaya teşvik ederek elektrikli otomobillere ücretsiz şarj sağlayan web sunucusu’ ile ilgili olan carGoo projesi ile meFutures takımı oldu"

Alman otomotiv devinden türkiyeyi sevindirecek haber geldi: Ek istihdam sağlanacak!

Şükrü Bekdikhan, "2022 yılında tamamen elektrikli otomobillere olan konsantrasyonumuzu daha da arttırarak, model yelpazemizi EQS, kompakt sınıftaki SUV modelleri EQA ve EQB ile EQS’in elektrik mimarisine dayanan sportif üst sınıf sedan olan EQE ile genişleteceğiz. 2022’de elektrikli otomobillerimizin ve toplam satışlarımızın yüzde 10’unu oluşturmasını planlıyoruz" diye konuştu..

Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Ürün Grubu İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz ise, "Premium segmentte ‘Eşsiz. V Ötesi…’ sloganıyla Yeni Mercedes-Benz V Serisi modelimizin satışına başladık. Motor ve donanım seçeneklerinde güncellediğimiz Vito Tourer modelimizde ise 237 HP’lik yeni güç seviyesini sunduk. Vito Tourer bir kez daha 9 kişilik araç kategorisinin en fazla satılan aracı oldu. 2019 yılında pazara sunduğumuz Yeni Sprinter modelimiz ise, aralıksız biçimde yolcu taşımacılığı yapan şirketler tarafından sipariş edilerek, 2021 yılında da minibüs kategorisinin en fazla satılan aracı oldu" ifadelerini kullandı.

Otomobil üretimi ocakta daralma yaşadı! İşte merak edilen ihracat rakamları!

Dacia’da gözler 3. Çeyreğe dikildi: Tek hedefi jogger modelini vergi dilimine sokmak!

Dört gözle beklenen ucuz otomobillerde geri sayım başladı!

Hyundai'den bomba gibi fiyat listesi: Herkes bayilere koşacak!

Fiat Egea diğer markaları çılgına çevirecek güncel fiyat listesini açıkladı!

Otomotiv sektörünü hareketlendirecek proje: Fabrika çıkışlı 2. el dönemi başlıyor!

Minik dostlarımıza özel indirim kampanyası Koçtaş'ta!

 


Geri Dön