29 / 04 / 2024

Enflasyonla mücadelede önemli adım! Yüzde 75'ini devlet karşılayacak

Enflasyonla mücadelede önemli adım! Yüzde 75'ini devlet karşılayacak

Gıda enflasyonunu düşürmeyi hedefleyen hükümetten, hem üreticiyi hem de tüketiciyi sevindirecek haber geldi. Hükümet, üretimde maliyetleri azaltacak yeni bir çalışma başlattı.



Enflasyonla mücadelede önemli adım! Yüzde 75 ini devlet karşılayacak

Bütün şehirlerin kendi imkanlarıyla gıda ihtiyaçlarının üretilmesi, işlenmesi ve dağıtılmasına yönelik planlanan kent tarımı modelini inceleyen Tarım ve Orman Bakanlığı, çalışma başlattı.

Sabah Gazetesi’nden Barış Şimşek’in haberine göre, başlatılan çalışma ve desteklerle şehirlerde ihtiyaç karşılanacak, arz talebin üzerine çıkarılarak fiyatların da düşmesi sağlanacak.

Lojistik maliyeti ile israfı da azaltacak projede belirlenen sebze türleri için yüzde 75 hibe verilecek. İşte, üretimi artırarak ihtiyacın karşılanması ile fiyatları düşürecek yeni uygulamanın ayrıntıları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön