15 / 05 / 2024

Enflasyonla mücadelede önemli adım! Yüzde 75'ini devlet karşılayacak

Enflasyonla mücadelede önemli adım! Yüzde 75'ini devlet karşılayacak

Gıda enflasyonunu düşürmeyi hedefleyen hükümetten, hem üreticiyi hem de tüketiciyi sevindirecek haber geldi. Hükümet, üretimde maliyetleri azaltacak yeni bir çalışma başlattı.



Enflasyonla mücadelede önemli adım! Yüzde 75 ini devlet karşılayacak

Çalışma kent tarımının yaygınlaştırılması sağlayacak. İlk önce Ankara, İstanbul ve İzmir denenmesi planlanan çalışmayla “kent tarımı" modelinin yaygınlaştırması için uğraşılacak.

Önümüzdeki süreçte diğer şehirlerde de üretim özetlerinin oluşturulmasına yönelik özel çalışmalar yapılacak.

Kentlerde yapılacak tarımsal üretim ile lojistik maliyetler azalacak, tüketicilere sunulan tarım ve gıda ürünlerinde karbon ayak izi de bu sayede düşmüş olacak. Hasat edilen ürünler kısa sürede tazeliğini koruyacak şekilde şehir sakinlerine sunulacak.

Rusya Çin’e bağımlı hale mi geliyor? Batılı şirketler Rusya’dan çekilmeye devam ediyor

İngiltere enerji kriziyle karşı karşıya! 4 İngilizden 1'i ısınma maliyetlerini karşılayamıyor

Kripto varlıklardaki sert düşüş yavaşladı mı? Bitcoin ve Ethereum kaç dolar? İşte 30 Ağustos 2022 fiyatları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön