29 / 08 / 2024

Alternatif Bank’tan yatırımcılara müjde! Mobilden yatırım hesabı açan borsa verilerini anlık ücretsiz takip edebiliyor!

Alternatif Bank’tan yatırımcılara müjde! Mobilden yatırım hesabı açan borsa verilerini anlık ücretsiz takip edebiliyor!

Alternatif Bank mobil uygulamasını indirenler borsa verilerine anlık olarak ücretsiz ulaşabiliyor. Dileyenler hisse alım satımının yanı sıra fon işlemleri ve halka arz işlemlerini de kolayca yapabiliyor.



ANLIK OLARAK TAKİP ETME İMKANI

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, müşterilere sınırlı bir süre borsa anlık verilerini ücretsiz görüntüleme fırsatı da sunulduğu bildirildi. Alternatif Yatırım hesabı açanlar, borsa verilerini ücretsiz görüntüleyebildiği gibi dilerse gerçek zamanlı olarak da takip edebiliyor.

Alternatif Bank Genel Müdür Yardımcısı Gökay Dede, bankacılık uygulamalarını herkes için kolaylaştıran dijital çözümler ile benzersiz bir müşteri deneyimi sağlamak üzere çalıştıklarını belirterek bu kapsamda mevduat ürünlerinin yanı sıra son dönemde müşterilere sunulan çözümlerden birisinin de mobil uygulamaları üzerinden yatırım hesaplarını birleştiren entegrasyon olduğunu ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön