29 / 08 / 2024

Alternatif Bank’tan yatırımcılara müjde! Mobilden yatırım hesabı açan borsa verilerini anlık ücretsiz takip edebiliyor!

Alternatif Bank’tan yatırımcılara müjde! Mobilden yatırım hesabı açan borsa verilerini anlık ücretsiz takip edebiliyor!

Alternatif Bank mobil uygulamasını indirenler borsa verilerine anlık olarak ücretsiz ulaşabiliyor. Dileyenler hisse alım satımının yanı sıra fon işlemleri ve halka arz işlemlerini de kolayca yapabiliyor.



MÜŞTERİLERDEN YOĞUN İLGİ

Gökay Dede, bu sayede banka müşterilerinin ücretsiz ve eş zamanlı borsa verilerine ulaşabildiğini belirtirken, bankanın mobil uygulaması üzerinden halka arz işlemlerinin de kolayca takip edilebildiğini ve dileyenlerin başvuru yapabildiğini söyledi. Dede, mobilden yatırım hesabı açma uygulamasını hayata geçirmelerinin ardından henüz birkaç ay geçmiş olmasına rağmen kullanıcılardan yoğun ilgi gördüğünü vurguladı. Mobilden yatırım hesabı açılışının devreye alınmasıyla, bankanın dijital kanallarından açılan toplam yatırım hesabı sayısının önceki aya göre 4 katına ulaştığını kaydeden Dede, önümüzdeki dönemde de müşterilerinin hayatına değer katan ve kolaylaştıran bankacılık çözümleri geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön