Altın & Dolar

Altın alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş rakam verdi! Bu seviyede yüzde 70 alım yaparım...

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarındaki hareketliliği değerlendirerek 'alım fırsatı' için rakam verdi. Peki ne zaman altın almalıyız?

Altın fiyatlarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları buhgün yükselişe geçerken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu hareketliliği değerlendirdi. 'Ne zaman altın alalım? Hangi seviyede altın alalım?' diye merak edenler için İslam Memiş rakam verdi. 

''BU SEVİYEYİ GÖRÜRSEM YÜZDE 70 ALIRDIM''

İslam Memiş, milyonlarca kişnin merak ettiği altın alım seviyesini açıkladı. Memiş ''Ons altın 2500 dolar üzerinde tutunma çabasını sürdürse de düşüş beklentim geçerli. 2500'den çok da uzaklaşmak istemiyor. Ben yine 2420 dolarla alakalı beklentimi koruyorum. 2500 üzerinde satın alır mısın deseler ben beklemeye devam ederim. 2470 doları görürsem yüzde 70 alım yaparım.'' dedi.

ELİNDE ALTIN BULUNDURANLAR SABIRLI OLUN

Gram altında 2 bin 800 altında bir kur olduğunu söyleyen İslam Memiş, gram altının 2 bin 810 liraya kadar yükseldiğini açıkladı.

Memiş ''2 bin 750-2 bin 800 lira aralığını takip ediyoruz gram altında. Onsu takip ediyoruz gram altın yatırımı için.'' dedi.

Gram altındaki negatif görünüm ons nedenli devam ettiğine vurgu yapan islam Memiş'' Elinde altın bulunduranlara 'sakın' diyoruz. Sabırlı ol.'' diyerek uyardı.

HAFTA SONUNU GÜZEL ŞEKİLDE KAPTMAYA HAZIRLANIYORUZ

İslam Memiş, ABD'den enflasyon verisinin beklendiğini ve Öğleden sonra fiyatlarda bir kırılma olabileceğine dikkat çekti.

Memiş ''Biz ajandamıza sadık bir şekilde bekliyoruz. Dolar karşısındaki varlıklarda düşüş bekliyoruz. Hafta sonunu güzel bir şekilde kapatmayı planlıyoruz.'' dedi.

ONS VE GRAM ALTIN SON DAKİKA

11 Eylül 2024 Çarşamba günü altın fiyatları yükselişe geçti. Bugün ons altın yüzde 0,32 artışla 2524 dolar oldu. Gram altın 2821 liraya yükselirken, çeyrek altın fiyatı 4601 lira oldu.

Altında ibreler yeşile döndü! Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika!

Son 1-5 ve 10 yılın getiri şampiyonu ne oldu? Altın, dolar konut…

Altın kan kaybediyor! Fiyatlar düştükçe düştü! Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son dakika!