16 / 05 / 2024

Altın bir anda 50 lira artacak! İslam Memiş'ten bomba tahmin

Altın bir anda 50 lira artacak! İslam Memiş'ten bomba tahmin

Altın piyasasındaki hareketlilik devam ederken, piyasa uzmanı İslam Memiş yine yatırımcılara uyarıda bulundu. Yükselişlerin henüz başlamadığını vurgulayan Memiş, altın fiyatlarındaki rekor tahminini de açıkladı. İşte o tahmin...



Memiş şöyle devam etti: 

"Altının ons fiyatı 1.705 dolar, gümüşün ons fiyatı 20,15 dolar seviyelerine gerileyebilir. Gram altın 1.040, gram gümüş 11,80 lira. Yükseliş trendinde ara düşüşler olacağını söyleyebilirim. Ondan sonraki atakta ons altın 1.815 dolar, gram altın 1.090 lira. Gümüşün ons fiyatında 24 dolar, gümüşün gram fiyatında 14-16 lira aralığını takip etmek gerekli. Yani, elinde dolar bulunduran altın ve gümüş almak için fırsat kolluyorsa bu hafta fırsat yakalamış olacak. Türkiye, terör operasyonunu başlattı. Sınırda tüm teröristler temizlenecek. Bu temizlik operasyonu sürecinde ABD ve AB’den açıklamalar gelecek. Kolay bir süreç değil onlar için..."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön