06 / 05 / 2024

Altın fiyatları bugün öyle bir yükseldi ki... Gören kuyumcuya koşuyor! İşte son dakika altın fiyatları!

Altın fiyatları bugün öyle bir yükseldi ki... Gören kuyumcuya koşuyor! İşte son dakika altın fiyatları!

Altın fiyatları yeni güne yükselişle başladı ve gün içerisinde de yükselişine devam etti. Son dakika verilerine göre, altının onsu yüzde 0,11 yükselişle rekora yaklaştı. Ons altın şu anda 1972 dolardan işlem görüyor. İşte altın fiyatlarında son durum...



Ons altının yükselmesi ile birlikte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın gibi altın çeşitleri de yükselişe geçti. Gram altın güne 889 liradan başlarken şuanda 913,28 liradan işlem görüyor. Gram altının yükselmesi ile çeyrek altın 1,494 lira, yarım altın, 2,987 lira, tam altın 5,956 lira, gremse 14,861, Atabeşli 30,452 liradan satışa sunuluyor.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Altının onsu zirveye çıktı! Altında büyük yükseliş!

Gram altın ve ons altın tırmanışını sürdürüyor! Analistler yorumladı! Fiyatlar bu seviyelere oynuyor!

Son dakika! Altında beklenen hamle: Ons altın fırladı, gram altın tozu dumana kattı...

Altında beklenen gün geldi mi? İvme yükseldi: Gram altın 900 liraya...

Altın ve gümüş yatırımcıları dikkat! Her an müdahale gelebilir!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön