14 / 05 / 2024

Altın fiyatları zirveye tırmanıyor :Tufan geliyor! Altın mı, dolar mı? Mantıklı yatırım yapan zengin olur!

Altın fiyatları zirveye tırmanıyor :Tufan geliyor! Altın mı, dolar mı? Mantıklı yatırım yapan zengin olur!

Altın fiyatlar beş haftanın zirvesine yükseldi. Altın ve Para piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik açıklamalar geldi. Yatırımcıların altın mı dolar mı? sorusu üzerine cevap veren Memiş hangi yatırım aracının alınabilir olduğunu bahsetti....



MAYIS AYINDA PİYASALARDA FIRTINA KOPACAK

Mayıs ayında piyasalarda büyük bir hareketlilik beklediğini söyleyen İslam Memiş: ant aralıklarına gelince. Dolar TL kurunda baskılanma devam ediyor. Döviz kurlarındaki düşüşlerin kalıcı olacağını düşünmüyorum. Bu aşağı yönlü trend bana göre orta ve uzun vade için yukarı yönlü ataklar gerçekleşeceğini düşünüyorum. Mayıs ayında küresel piyasalarda ciddi bir tufan bekliyorum. Nisan ayında alım yönünde pozisyon alınması için uyarılarda bulundum. Benim elimde TL var. Herhangi bir kağıt para satın alacak olsaydım bunun adı dolar olmazdı. Çünkü baskılanma var. 

Altın fiyatları zirveye tırmanıyor :Tufan geliyor! Altın mı, dolar mı? Mantıklı yatırım yapan zengin olur!

Mynet'te yer alan haberegöre; euro dolar paritesinde 1,08'in altına inilmesi euronun dolara kıyasla daha ucuz olduğunu, euronun dolar karşısında daha fazla alınabilir bir seviyede olduğunu gösteriyor. Bir tercih yapacak olsam dolar değil euro alırım. Elimde dolarım var diyelim, yüksek maliyetli dolar. Aylarca alım seviyesine gelsin diye bekleyenler var. Bu kişiler için euro dolar ve sterlin dolar paritesindeki düşüşleri fırsat olarak görmesini bekliyorum.

Bu paritelerin tekrar kısa vadeli baskılanması mümkün ama TL ile işlemler yapanlar için dolara göre euro ve sterlin avantajlı. Yüksekten dolar alanlar için de aylarca beklemek yerine bu iki paritedeki düşüşleri aslında bir fırsat olarak görmelerini bekliyorum.” dedi. 

Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar? 19 Nisan 2022 güncel altın fiyatları!

Altın fiyatları yükseldi! Altın satmayacağız hatta daha fazla alacağız diyen analistten kritik açıklama geldi!

19 Nisan 2022 dolar ne kadar? Dolar bugün kaç TL?

Gümüş seviyeleri zorluyor! Gümüş fiyatları 6 haftanın zirvesine çıktı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön