18 / 07 / 2024

Altın fiyatlarında gözler kritik haftada! İslam Memiş yeni tarihi verdi

Altın fiyatlarında gözler kritik haftada! İslam Memiş yeni tarihi verdi

FED'in faiz artırımının açıklanmasının ardından altın fiyatlarının ne yöne gideceği merak ediliyor. Yatırım uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki kısa dönemde gram altında 950 TL'nin imkansız olduğunu söyledi.




"ALTINDA 950 TL İMKANSIZ"

İslam Memiş şunları söyledi: ''Şu andaki ekonomik koşullar göz önüne alındığında gram altında 950 lira altının zor olduğunu düşünüyorum. 1 Mayıs tarihinde gram altın için ‘900 lira altı hayal’ uyarılarım vardı. Şunu gönül rahatlığıyla bugün söyleyebilirim ki 950 lira altı imkansız. Yatırımcılar 1.000 lira altına sarkmaları orta ve uzun vadede alım fırsatı olarak değerlendirilebilir. Yılın geri kalanından 1.200 ve 1.450 lira rakamları görülebilir.'


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön