16 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında son durum: Gram altın, çeyrek altın ve tam altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatlarında son durum: Gram altın, çeyrek altın ve tam altın bugün kaç lira oldu?

Altının onsu haftanın üçüncü işlem gününe 1924 dolardan başladı. Ateşkes görüşmelerinin etkisi ile 1895 dolara kadar düşen ons altın bugün güne yükselişle başladı. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç lira oldu? 30 Mart 2022 son dakika altın fiyatları...



ALTIN PİYASASI HAREKETLENDİ!

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, başkent Kiev dahil birçok bölgede operasyonların durdurulacağı duyuruldu. Öte yandan Ukrayna tarafı ilk kez Rusya ile bazı konularda anlaşmaya vardığını duyurdu. Görüşmelerin ardından barış umuduyla altın, dolar ve gümüş fiyatlarında aşağı yönlü hareket başladı. Bugün ise piyasalarda ters rüzgar görülüyor. Altın ve dolar piyasası yükselmeye başladı.

Ons altın güne 1924 dolardan başlarken diğer altın çeşitleri kaç TL oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Atabeşli, Ataaltın ve gremse kaç lira? İşte 30 Mart  2022 altın fiyatıları...

Altın fiyatlarında son durum: Gram altın, çeyrek altın ve tam altın bugün kaç lira oldu?

30 MART 2022 ALTIN FİYATLARI GÜNE NASIL BAŞLADI?

Ons altın bugün güne 1924 dolardan başladı. Gram altın ise yeni güne 911 liradan başlarken çeyrek altın 1488 lira, yarım altın 2,977 lira, tam altın 5,933 lira, Ata altın 6,087 lira, Atabeşli 30,340 lira ve gremse altın 14,809 liradan satışa sunuldu.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Altın fiyatları düşüyor! 29 Mart 2022 son dakika altın fiyatları!

Altın almak için doğru zaman mı? Altın fiyatları düşüşe geçti!

Barış umudu piyasaları salladı! Altın, gümüş, dolar ve euro fiyatlarında son durum!

Uzman isimden çarpıcı açıklamalar geldi! Altın, dolar, gümüş yatırımcıları dikkat!

Altın fiyatları düştü! 28 Mart 2022 son dakika altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön