02 / 05 / 2024

Altın fiyatlarını zıplatacak yasak kararı! Resmi Gazete'de yayınlandı

Altın fiyatlarını zıplatacak yasak kararı! Resmi Gazete'de yayınlandı

Altın fiyatlarını etkileyecek son dakika kararı açıklandı. Altın ithalataına yasak geldi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı. Piyasada dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatları bu karardan sonra ne yapacak? İşte ayrıntılar...



Daha önce uluslararası ödeme sistemi SWIFT'ten çıkarılan Rusya'nın en büyük bankası Sberbank'ın varlıkları dondurulacak.

Uygulanan yaptırımların dünya çapında gıda ve enerji güvenliğini tehlikeye atmaması sağlanacak.

Yeni tedbirler, AB yaptırımlarını G7 ülkeleri ile uyumlu hale getirecek. Mevcut yaptırımların uygulanmasını güçlendirecek ve yasal boşlukları dolduracak.

Öte yandan Kapalıçarşı'da ons altın 1695 dolardan

Gram altın 987 liradan

Çeyrek altın 1613 liradan

Tam altın 6 bin 431 liradan

Yarım altınsa 3 bin 225 liradan işlem görüyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön