03 / 05 / 2024

Altın kahini Memiş'ten hayati uyarı! Yarın müdahale gelebilir! Merkez Bankası alarmda!

Altın kahini Memiş'ten hayati uyarı! Yarın müdahale gelebilir! Merkez Bankası alarmda!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolardaki ve gram altındaki yükselişle ilgili son dakika açıklamaları yaptı. Yaptığı açıklamada 'Müdahale' öngörüsünde bulunan İslam Memiş, yarınki karara da dikkat çekti. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



TGRT Haber'e önemli açıklamalar yapan İslam Memiş, "Nisan ayından itibaren belirtmiş olduğumuz kırmızı çizgiye ramak kaldı. 16.40 lira seviyesi, gram altında 980 lira seviyesi. Gümüşün gram fiyatında 12 seviyesi. Bu hafta piyasa haftası olduğu için Merkez Bankası faiz kararını yakından takip edeceğiz. Teknik olarak 16.40 seviyesinden yeni bir enstrüman açıklayacaklar mı bugün takip etmiş olacağız. Ancak döviz kurlarında TL bazındaki karşılıklar biraz daha tehlikeli sularda gezmeye devam ediyor. Yarınki faiz metnini gördükten sonra daha net yorumlayabileceğiz. Güne kritik direnç seviyelerine yaklaşan kurla başladık, o seviyeler geçilmek isteniyor gibi duruyor" dedi.

Altın kahini Memiş ten hayati uyarı! Yarın müdahale gelebilir! Merkez Bankası alarmda!

İslam Memiş, gram altınla ilgili olarak yaptığı açıklamada dikkat çeken bir 'müdahale' iddiasında bulundu ve yatırımcıları  gram altın için uyardı....

"MUTLAKA BİR MÜDAHALE GELECEK"

İslam Memiş'in gram altın ile ilgili açıklaması şu şekilde: "Dolar kurundaki yüksek tansiyon Merkez Bankası'nın işini zorluyor ancak ben şu anda bir faiz artırımı kararı beklemiyorum. Fed'i görmeden aksiyon alması zor ancak faiz artırımından ziyade yeni bir paket gündeme gelebilir. Bu da döviz kurlarında tekrar aşağı yönlü trendi tetikleyebilir. Benim yol haritam haziran ayının ilk haftasıyla alakalı ciddi bir beklentim var. Bu daha önceye de çekilebilir. Öngördüğüm net bir şekilde şu, yükselişlere çok da müsaade etmeyeceklerdir, mutlaka bir müdahale gelecektir. Vatandaşlarımıza panik yapmamaları gerektiğini söyleyebilirim.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön