03 / 05 / 2024

Altın kahini Memiş'ten hayati uyarı! Yarın müdahale gelebilir! Merkez Bankası alarmda!

Altın kahini Memiş'ten hayati uyarı! Yarın müdahale gelebilir! Merkez Bankası alarmda!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolardaki ve gram altındaki yükselişle ilgili son dakika açıklamaları yaptı. Yaptığı açıklamada 'Müdahale' öngörüsünde bulunan İslam Memiş, yarınki karara da dikkat çekti. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



İslam Memiş son olarak, gram altının geleceği konusunda vatandaşları uyardı ve Kapalı Çarşı'daki gelişmeyi duyurdu...

GRAM ALTIN VE ONS ALTINDA SON DURUM VE KAPALI ÇARŞI'DAKİ O GELİŞME

"Fed toplantısına kadar 1780-1880 dolar aralığının takip edilmesi gerektiğini söyledim. Şu anda 1857 dolar seviyesinde, tekrar aşağı yönlü 1835'e kadar kar satışı görebiliriz ama ons tarafında yaşanan trendde bir hazırlık olmalı. Özellikle haziran ayında altının ons fiyatında ve gümüşün ons fiyatında yeni ralliler gelebilir diye tahmin ediyorum. Gram altında kırmızı çizgimiz 980 lira ve Kapalı Çarşı'da bugün 980 lira test edildi. 1040-1050 lira seviyesini telafuz edebiliriz ancak bu da dolar / TL kuruna bağlı olacaktır. Gram altın tarafında da çok heyecanlı olmamak gerekiyor."

Kuyumcularda altın satışları durdu!

Altında neler oluyor. Ons altın durdu gram koptu gidiyor

Altında dehşete düşüren yıl sonu tahmini! O rakam ilk kez telaffuz edildi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön