18 / 05 / 2024

Altın kumpasına düşmeyin! İslam Memiş’ten uyarı üstüne uyarı! Altını olanların canı yanabilir!

Altın kumpasına düşmeyin! İslam Memiş’ten uyarı üstüne uyarı! Altını olanların canı yanabilir!

Altın piyasasındaki dalgalanmalar devam ediyor. Uzmanlardan da bu konuda uyarılar gelmeye devam ediyor. İslam Memiş’te altını olanları uyardı. İşte detaylar!



ALTIN SAHİPLERİNİ BEKLEYEN TEHLİKE!

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile birlikte uzman isimlerden açıklamalar geliyor. Altın kurunda yaşanan hareketlilik üzerine endişelenen yatırımcılara altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş de uyardı. İsabetli tahminleriyle gündemden düşmeyen İslam Memiş altın sahiplerini bekleyen tehlikeyi açıkladı. Bankaların makas aralığını açarak ekrandaki fiyatlara bakarak alım yapmak isteyen yatırımcılara fırsat verilmediğinin altını çizen İslam Memiş'in açıklamaları büyük ilgi görüyor. Sürekli olarak söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığını belirten uzman isim TV100'deki köşesinde yazdıkları ile tavsiyelerini bir bir anlattı. Dolar kuruna dair serbest piyasada 19 ile 19.30 arasında takip edilmesi gerektiğine vurgu yapan Memiş ekranlarda görülen 18.86 dolar kurunun gerçek hayatta karşılığı olmadığını dile getirdi.

ONS gümüş fiyatları hakkında da konuşan İslam Memiş takip edilmesi gereken seviyeleri açıkladı. Ons gümüş fiyatlarında takip edilmesi gereken seviyeler ise 21,40 ile 22.50 dolar aralığıdır. Gram gümüşte de 13,50 lira ile 14,40 lira arasını takip edeceğini söyleyerek, yatırımcılara bilgi verdi.

TUZAGA AMAN DİKKAT!

ONS altın fiyatları hakkındaki gelişmeleri takipçileri ile paylaşan uzman isim 1828 ile 1865 dolar arasının takip edilmesi gerektiğini belirtti. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ons altın fiyatlarındaki yükselişin bir miktar daha artacağı hakkında düşünceleri olduğunu paylaştı. Gram altın fiyatları hakkında ise TV'de 116 lira olarak görülen gram altının serbest piyasa üzerinden 1140 TL seviyelerinden işlem gördüğünü söyledi.

Ekranlarda yer alan bilgilere aldanılmamasını söyleyen uzman isim gram altın fiyatının 1100 TL ile 1125 TL arasını takip edeceği yönünde tahminlerini paylaştı. Bankaların makas aralığını açarak TV'ye bakıp gram altın almak isteyen vatandaşların yanılmamasını dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Kimse bunu beklemiyordu! Hesabınıza 2354 TL ödeme gelmiş olabilir! Hemen hesabınızı kontrol edin!

Mirastan kalan hissemi satabilir miyim? Miras kalan evin kardeşlerden birine devredilmesi için ne yapılmalıdır?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön