10 / 05 / 2024

Altın ve doların bir ay sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı! Bu haber okunmadan altın ve dolar alınmaz

Altın ve doların bir ay sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı! Bu haber okunmadan altın ve dolar alınmaz

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 2023 senesine çok az bir zaman dilimi kalmışken altın ve doların bir ay sonra bulacağı rakamlarını açıkladı. İşte detaylar…



2023 YILINDA GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK?

ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell’ın yapmış olduğu konuşmalar sonrası altın fiyatları için yatırımcılara son derece önemli açıklamalarda bulunan İslam Memiş, şu şekilde konuştu:

"Altın, gümüş gibi önemli emtialar ciddi şekilde baskılanmaya tüm şekli ile devam ediyor. Özellikle bu baskılanma kısa zaman için kalıcı şekilde olmayabilir.

Enflasyon rakamları da artmaya devam ediyor. Jeopolitik riskler, resesyon riskini falan düşünürken altın fiyatları tekrar yükseliş gösterebilir ons bazında. Gram altın tarafındaki öykü ise tamamen değişik. İstesek de istemesek de doların uluslararası piyasalardaki tüm değer çıkışları içeride dolar - lira kurunun 18.20 lira seviyesinin üzerinde tutulmasına neden oluyor.

Dolar kuru için 2022 senesinin son çeyreğinde ise 20 lira - 21 lira seyirlerinde bugünkü ekonomik şartlarda bir rakam beklemekteyiz. Eğer bu düşüncemiz gerçekleşir ise gram altın – Türk Lirası bazında yeni rekorlar da görme ihtimalimiz çok çok muhtemel. Mesela 1. 200 TL – 1. 450 tl bu masada kalmaya devam ediyor. Bununla birlikte emtia fiyatlarındaki bugünkü seyirler orta ve uzun vadede baktığımızda alım fırsatı verdiğini düşünüyorum."

Altın ve doların bir ay sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı! Bu haber okunmadan altın ve dolar alınmaz

Doğal gaz faturanız devlet desteği ile ödenecek! Başvurular başladı! Hemen başvurun

Ailelerin hesaplarına tam 7 bin 200 lira yatacak! Hemen başvurun! Bu fırsat kaçmaz

İş arayanlara müjdeli haber! 24 bin 169 personel alınacak! Tarihleri kaçırmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön