02 / 05 / 2024

Doğal gaz faturanız devlet desteği ile ödenecek! Başvurular başladı! Hemen başvurun

Doğal gaz faturanız devlet desteği ile ödenecek! Başvurular başladı! Hemen başvurun

İhtiyaç sahibi evlere ve kronik hastalara doğal gaz desteği verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğal Gaz Tüketim Desteği’nin başvurularının başladığını bildirdi. İşte detaylar…



2021 senesinin kış aylarında başlamış olan doğal gaz tüketim desteği programı bu sene de devam ediyor. Dün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası açıklamalardan bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğal Gaz Tüketim Desteğinde başvuruların başladığını bildirdi.

DOĞALGAZ TÜKETİM DESTEĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI!

Kabine Toplantısı’nın ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ihtiyaç sahibi evlere verilecek olan Doğal Gaz Tüketim Desteği ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Geçtiğimiz kış aylarında başlatmış olduğumuz Doğal Gaz Tüketim Desteği Programı’nı, bu sene de sürdüreceğiz. Bu destekten faydalanmak isteyen ev sahibi ya da kiracı fark etmeden tüm vatandaşlarımız 5 Eylül 2022’den itibaren e - Devlet üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Kronik hastaların ya da yaşam destek cihazlarına bağlı vatandaşların bulunduğu hanelere de doğal gaz desteği % 5 fazlası ile yapılacaktır.”

Doğal gaz faturanız devlet desteği ile ödenecek! Başvurular başladı! Hemen başvurun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön