02 / 05 / 2024

Altın ve gümüş yeni rekorlara koşuyor! Yatırımcılar hazır olun!

Altın ve gümüş yeni rekorlara koşuyor! Yatırımcılar hazır olun!

Tarihten bu güne kadar altın, yatırımcısını hiç üzmedi. Yatırımcılar altın kadar gümüş fiyatlarını da yakından takip ediyor. Uzmanlar, altın ve gümüş fiyatlarının bu sene yeni rekorlar kıracağını söylerken yatırımcılara adeta ''hazır olun'' uyarısı yaptı.



BU SENE GRAM ALTIN 1450 LİRA OLACAK

Altın ve para uzmanı İslam Memiş bu sene gram altının 1450 lira hatta 1475 lirayı zorlayacağı yönünde öngörülerde bulundu. Bu sene gram altının 575-600 lira arasında artış gerçekleştireceğine dair tahminlerini açıkladı.

Altın ve gümüş yeni rekorlara koşuyor! Yatırımcılar hazır olun!
GÜMÜŞÜN FİYATI 20 LİRAYA YÜKSELECEK

İslam Memiş, gümüş yatırımcıları için de güzel haberler verdi. Bu sene gümüşün 11 lira seviyelerinden 20 lira seviyelerine kadar yükseleceği öngörüsünde bulundu. Altın ve gümüşte yeni rekorlar görülecek diyen İslam Memiş yatırımcılara adeta ''hazır olun'' uyarısı yaptı.

Altın ve gümüş yeni rekorlara koşuyor! Yatırımcılar hazır olun!

Memiş konuşmalarına şu sözlerle devam etti: "Altın fiyatları yükseliş trendinde. Vatandaşlara kesinlikle uzun vadeli yatırım yapmalarını tavsiye ediyorum. Gram altın geçen yıl 500 liraydı, bugün bin liraya geldi neredeyse. Bir kilo altında 500 bin lira kazanç sağlandı. Mutlaka uzun vadeli düşünün ve miktara odaklanın. Neye yatırım yaparsanız yapın; bu sizin tamamen kişisel tercihiniz, altın olabilir gümüş olabilir. Gümüş fiyatı da bu yıl içinde neredeyse iki katına kadar tırmanış gösterecek"

FED ile altın arasında savaş başlayacak! İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı!

Gümüş bu hafta kaç lira oldu? Gümüş gelecek hafta ne olur?

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın ne olur?

Elinde altını olanlara çok önemli uyarı! Bu bilgi olmadan sakın kuyumcuya gitmeyin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön