25 / 05 / 2024

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş akaryakıtta bombayı patlattı! Petrol kuyularını vuracaklar

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş akaryakıtta bombayı patlattı! Petrol kuyularını vuracaklar

Altın ve dolar tahminleri ile nam salan İslam Memiş’ten son flaş iddia geldi. Memiş, savaş politikalarının bunun gerektirdiğini söyleyerek, fiyatı yükseltmek için petrol kuyularının vurulacağını ifade etti. İşte detaylar…



“DOLAR 20 LİRAYI GÖRECEK”

Memiş’ten bomba bir iddia daha geldi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doların kısa zamanda 20 TL’yi göreceğini söyledi. Memiş, doların yılın sonuna doğru 20 TL olacağını kaydederken, eğer bu gerçekleşirse Merkez Bankası’nın bir faiz artırımına gidebileceğini açıkladı.

Merkez Bankaları ile ilgili de konuşan Memiş Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın (TCMB) diğer merkez bankalarına kıyasla daha farklı bir yol izlediğini ifade etti.

“BİREYSEL ÖNLEMLER ALIN “

Gıda krizi ya da enerji kriznini patlak vermesi şeklinde Türkiye’nin tarım politikalarına dönüş yapacağını söyleyen Memiş, “Türkiye, eski zamanlarda tarımda dünya birincisiydi. Küresel enflasyonun patlaması ile ilgili konuşulabilir ama enflasyonun % 70’e çıkması sineye çekilecek bir şey değil.

Bireysel tedbirler alınması gerekiyor. Yeni bir dünya sistemi bireyler kazanması için değil, bireyler kaybetsin veya sisteme mahkum olsun ihtiyacı ile kuruldu. Merkez Bankası’nın kararları önemli değil, herkes bireysel tedbirlerini alsın” şeklinde konuştu.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş akaryakıtta bombayı patlattı! Petrol kuyularını vuracaklar

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10.44’te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,98 Türk Lirası, euro 18,06 Türk Lirası, altının gramı ise 977 Türk Lirası değerinde.

Engelli ve evde hasta bakım maaşına temmuz ayında zam geldi! İşte 2022 yılı evde hasta bakım ve engelli maaşı

Bilgisayar almak isteyenlere müjde! Amazon'da alışveriş festivali başladı! İşte 10 bin liranın altındaki bilgisayarlar

Dolar sınır tanımıyor! Rekor üstüne rekor kırıyor! İşte 22 Temmuz 2022 dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön