29 / 04 / 2024

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten akıllara zarar açıklama! Elimizdeki dolarları satmak mı gerekiyor?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten akıllara zarar açıklama! Elimizdeki dolarları satmak mı gerekiyor?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar için felaket cümlelerini kurarken 2023 yılında ters rüzgarların geleceğini ifade etti. Memiş doların sonunun iyi olmadığını da ima ederken yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar…



“2023’TE TERS RÜZGARLAR GÖRECEĞİZ”

Memiş, 2023 yılına dikkat çekerek, "Doların bu şekilde değer kazanması ile insanlarda dolara güvenin, dolar bir rezerv paradır, dolar alın gibi bir düşünce oluşturmaya çalışılıyor. Halbuki 2023’e geldiğimizde ise ters bir rüzgar göreceğiz. 2022’de agresif faiz artırımı yapan Fed’in 2023’te agresif bir faiz indirimine gideceğini görmüş olacağız” şeklinde konuştu.

“DOLARIN SONU İYİ GÖZÜKMÜYOR”

Memiş, bunlarla birlikte pandemiye de değinerek, “Covid - 19 vakalar artıyor ve Avrupa’da eylül itibari ile enerji krizini göreceğiz. Doların gerçek değeri bu olamaz; yatırımcıya en fazla kaybettirecek paradır. Dolar, 100 seviyesinin altında kalmak zorundadır. Euro’nun getirisi daha fazla. Öyle bir illüzyon yapıyorlar ki dünyadaki bütün insanları korkutarak dolara sevk etmeye çalışıyorlar, buna Rusya karşı çıktı. Doların sonu iyi gözükmüyor" şeklinde sözlerini noktaladı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten akıllara zarar açıklama! Elimizdeki dolarları satmak mı gerekiyor?

EDİTÖR NOTU: Bu haber 1 Ağustos 2022 tarihinde saat 17.11'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,94 Türk Lirası, euro 18,35 Türk Lirası, altının gramı ise 1015 Türk Lirası değerinde.

Dolar 10 liranın altına mı düşüyor? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer şaşkınlık yarattı! Geliyor gelmekte olan

Skoda Scala fiyatları kaç TL oldu? Otomobil sevdalılarının gözdesi Scala ne kadar? İşte 1 Ağustos 2022 fiyat listesi...

İşsizlere müjdeli haber! Bakanlıkta aylık 8 bin 294 lira ile işe girmek mümkün! Sakın bu fırsatı kaçırmayın

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön