22 / 05 / 2024

Altın yatırımcısı dikkat! Alım fırsatı geliyor

Altın yatırımcısı dikkat! Alım fırsatı geliyor

Altın ile ilgili son yaşanan gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla takip edilmekte. Ons tarafında yaklaşık 10 gündür süren bir düşüş var. İşte altında son gelişmeler...



Altın son haftalarda gösterdiği performans ile yatırımcısını mutlu etmiyor. Gram altın 5 haftadır yatırımcısına kaybettirirken, ons altın da ise durum aynı şekilde.

Geçtiğimiz haftaya 967 liradan başlayan gram altın çarşamba günü ons altındaki düşüşün etkisiyle birlikte 955 liraya düştü. Ardından 979 liraya kadar çıkan gram altın haftalık bazda en yüksek seviyeye geldi. Perşembe günü ons altındaki düşüşün etkisiyle birlikte sert gerileyen gram altın 954 lira seviyesine kadar düştü. Cuma günü ons altındaki gerileme ve dolar kurunun düşmesinin etkisiyle birlikte gram altın 945 liraya kadar düştü. Son 2 haftanın dibini gören gram altın haftayı 955 liradan tamamladı. 

GRAM ALTINDA BU SEVİYELER ALIM FIRSATI

Öte yandan analistler gram altında 950 lira ve 900 lira aralığını alım fırsatı olarak öne çıkmakta. Bin liranın üzeri ise potansiyel satım bölgeleri olarak ön planı çıkmakta.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön