22 / 07 / 2024

Altın yatırımcısı dikkat! Alım fırsatı geliyor

Altın yatırımcısı dikkat! Alım fırsatı geliyor

Altın ile ilgili son yaşanan gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla takip edilmekte. Ons tarafında yaklaşık 10 gündür süren bir düşüş var. İşte altında son gelişmeler...




YATIRIMCILARA TAVSİYELER

Altın fiyatlarında özellikle de ons tarafında yaklaşık 10 gündür süren bir düşüş var. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı, altın yatırımcılarına kritik tavsiyeler verdi.

İşte altın ile ilgili uzman ismin tavsiyeleri: 
Ons altında 1.800 üzerinde güçlü bir duruş vardı ama FED'in faiz artırımı söylemleriyle beraber 1.800'ün altında fiyatlamalara şahit olduk. 1.700 seviyesinde hatta 1.698 seviyelerine kadar düşüşler yaşandı. Son 5 haftadır ons altında negatif bir kapanış mevcut. Ons tarafına baktığımızda düşüşler sürüyor.

Buna paralel olarak gram altında da aynı düşüşleri gördük. 950 seviyelerine kadar düşüşler yaşandı.

Biz uluslararası piyasalardan konuşuyoruz ama fiziki piyasalarda bir miktar daha farklı fiyatlanabiliyor. Neredeyse 979-80 TL seviyesinde.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön