22 / 05 / 2024

Altın yatırımcısı telaşta! Altın, yolun sonuna mı geldi?

Altın yatırımcısı telaşta! Altın, yolun sonuna mı geldi?

Dünya Merkez Bankaları'nın alacağı karar altın fiyatlarını doğrudan etkileyecek. Altın yatırımcıları büyük merakla Merkez Bankaları’nın alacağı kararı bekliyor. Bankalarda sıkılaştırmalar devam etmesi durumunda altın fiyatlarında hızlı bir çöküş gerçekleşecek...



Ancak; Fed, ECB ve BoE gibi majör merkez bankalarına yönelik sıkılaştırma beklentilerinin devamıyla tahvil faizlerindeki yükselişin de devam etmesi durumunda; ons altın üzerinde yeniden satış baskısı ortaya çıkacaktır. Bu kapsamda, 1877 bölgesi sağlam temeller ışığında aşılmadığı sürece; ons altında oluşan yukarı yönlü atakların satış baskısı ile karşılaşabileceğini ve merkez bankalarının sıkılaştırmalarının yaklaşması ile de fiyatlarda hızlı bir çöküş olabileceğini düşünmekteyim.” İfadelerini kullandı.

Yastık altında ne kadar altın var? Bakan Nebati o rakamı resmen açıkladı!

En güvenli liman olan altın yükseliyor! Son bir haftanın zirvesin

Kripto paralarda Şubat atağı başladı mı? Yatırımcılar dikkat!

Dolar ve Euro'da son durum!

Bitfinex'in hacklenmesiyle çalınan 3,6 milyar dolarlık kripto paralar ele geçirildi!

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Risk almak istemeyen kar satışa yöneldi!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön