06 / 07 / 2024

Altında bombanın bombası tarihi verildi

Altında bombanın bombası tarihi verildi

Altın ve para piyasalarında neler olacağı vatandaşlar tarafından çok merak ediliyor. Altında kritik tarih de verildi. İşte altın almayı planlayan vatandaşları ilgilendirecek detaylar...



KIDEMLİ UZMANLAR FİKİRLERİNİ AÇIKLADI 

FED’in 21 ve 22 Mart tarihinde yapacağı toplantı ile alacak olduğu politika kararının 50 baz puan olması bekleniyor. Reuters tarafından gerçekleştirilen ekonomist anketine göre Amerika’daki istihdam raporu Şubat ayında tarım dışı verisinin 205 bin bekleniyor.

Kıdemli piyasa analisti Edward Moya: “Büyük bir pozisyon almadan önce altın yatırımcısına Cuma günkü tarım dışı istihdam raporunu beklemesini” tavsiye etti. 

Reuters teknik analisti Wang Tao: “28 Şubat’tta düşüş seyrine başlayan dolar için 1.804 seviyelerine düşmeden önce 1.825 dolar seviyesini anlık bir yükseliş yaşayacak” yorumunda bulundu.

Analist Rupert Rowling altın için: “Önemli eşik” diyerek 1800 dolar seviyesine işaret etti. Geçtiğimiz yıl için ve Türkiye’deki merkez bankalarının alım gücü ürünündeki artışa dikkat çekerek; “Bu düşük seviyelerdeki destek güçlü olmayı sağlıyor” dedi.


Geri Dön