05 / 05 / 2024

Altında sürpriz yükseliş! Gözler yine analistlere çevrildi

Altında sürpriz yükseliş! Gözler yine analistlere çevrildi

Altında düşüşün ardından bugün sınırlıda olsa sürpriz bir yükseliş yaşandı. Neler olacağını daha önceden duyuran analistler, şimdi beklemenin zamanı olduğunu söylüyor.



Yurt için de ise gram altın fiyatı ons altındaki sert düşüşten etkilense de dolar kurundaki yükselişin etkisiyle çok büyük oranlı bir gerileme göstermedi. Haftaya 976 liradan başlayan gram altın salı ve çarşamba günleri ons altındaki sert düşüşün etkisiyle 959 liraya gerileyerek haftalık bazda en düşük seviyeyi gördü. Perşembe ve cuma günleri dolar kurundaki yükselişin etkisiyle toparlanma kaydeden gram altın haftayı 967 liradan tamamladı. Haftalık bazda fiyat hareketine bakıldığında gram altın yatırımcısına yüzde 0.87 oranında kaybettirdi. Böylelikle son 4 haftadır gram altın aşağı yönlü bir seyir izledi. 

Özel hastane muayene ücretleri ne kadar? İşte ayrıntılı liste

Son dakika gelişmesi... Kredilerle ilgili BDDK'dan flaş açıklama!

Böylesi görülmemişti! Doğal gazda tehlike çanları çalıyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön