28 / 04 / 2024

Altından kazanmak isteyenler dikkat! Şimdi bu hamleyi yapan kaybedecek!

Altından kazanmak isteyenler dikkat! Şimdi bu hamleyi yapan kaybedecek!

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, yeni haftaya dair bazı önemli değerlendirmeler yaptı. Gram altınla ilgili konuşan İslam Memiş, hazine arazilerinin imara açılmasına dair beklentileri de değerlendirerek çok önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, yeni haftaya dair bazı önemli değerlendirmeler yaptı. Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığını kaydeden İslam Memiş, yaptığı açıklamada bu hafta yurt dışına odaklı bir haftayı geride bırakacaklarını söyleyerek, Avrupa Merkez Bankası Başkanı'nın açıklamalarının ve ABD'deki verilerin önemli olacağına değindi. 

Altından kazanmak isteyenler dikkat! Şimdi bu hamleyi yapan kaybedecek!

Yaptığı açıklamada bugün ABD'de işlem olmadığını, resmi tatil olduğunu fakat iç piyasalarda yüksek tansiyonla haftaya başlayan piyasanın karşımızda olduğunu söyleyen Memiş, döviz kuru ve emtialarda kırmızı çizgideki rakamsal değerlerin geçerliliğini koruduğunu kaydetti. İslam Memiş, bu seviyenin dolarda 16.40, gram altında 980, gümüşün gramında ise 11.80 lira olduğunu söylerken, bunlar kırıldığında ikinci direnç seviyelerini konuşmaya başlayabileceklerini söyleyerek bu seviyenin de dolar kurunda 16.60, gram altında 1000 lira olduğunu kaydetti.

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, elinde Türk Lirası bulunduranlara dair de çok önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön