11 / 05 / 2024

Altından kazanmak isteyenler dikkat! Şimdi bu hamleyi yapan kaybedecek!

Altından kazanmak isteyenler dikkat! Şimdi bu hamleyi yapan kaybedecek!

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, yeni haftaya dair bazı önemli değerlendirmeler yaptı. Gram altınla ilgili konuşan İslam Memiş, hazine arazilerinin imara açılmasına dair beklentileri de değerlendirerek çok önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



Alım yapmayan yatırımcıların ne zaman alım yapacaklarını sorusunu sorduklarını dile getiren Memiş, büyük riskle ilgili de bazı açıklamalar yaptı.

Altından kazanmak isteyenler dikkat! Şimdi bu hamleyi yapan kaybedecek!

İslam Memiş yaptığı açıklamada bugünlerde alım yapmamış yatırımcıların biz de alsaydık keşke, biz ne zaman alacağız diye soru sorduklarını belirterek, "Sen bu süreçte kazanabilecek misin? Risk çok." şeklinde konuştu. Yaptığı açıklamada, söz konusu açıklamalarla beraber hızlı bir geri dönüş olduğunda alım yapanların pişman olacaklarını, herkesin satış yaptığı alıkk yapılırsa, bu sefer de aylarca beklemek zorunda kalınacağına değinen Memiş, TL'de bekleyenlerin artık risk almak gibi bir durumu olamayacağını söyleyerek,  "Biz nisanda aldığımız pozisyonla alakalı temkinlik gitmeye devam ediyoruz." dedi.

Altını tahtından etmek için bomba gibi geliyor! Sakın bunu yapıp tuzağa düşmeyin!

Altında tansiyon yükseliyor! Gram altın 989 lira oldu! Flaş son dakika altın fiyatları!

İslam Memiş'ten çarpıcı dolar açıklaması geldi! Dolar kurunda son dakika!

Altında tezgah kuruldu! Bunu yapan çok ağlayacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön