28 / 07 / 2024

Altını bozdurmalı mı? İslam Memiş uyardı, gram altının geleceği seviyeyi açıkladı

Altını bozdurmalı mı? İslam Memiş uyardı, gram altının geleceği seviyeyi açıkladı

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, açıklamalarda bulunarak altın, döviz ve kripto paralarla ilgili tahminlerini açıkladı. İşte tüm detaylar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


KRİPTO PARADA NELER OLACAK?

Kripto para piyasasında şöyle bir gelişme var: Yine dolara bağlayacağım konuyu, şimdi kripto para piyasasında 8 aylık bir baskılanma var, yani piyasaya aslında yatırımcılar şu mesajı verdiler: 'Gördünüz mü, enflasyona karşı kripto paralar sizi korumadı veya koruyamadı, biz kripto paraları baskılayabiliriz’ mesajı verildi, insanlar varlıkların %80’ini kaybetti.

Peki ne oldu? İflaslar geldi, kripto para piyasaları şirketlerinin iflasları geldi ve yavaş yavaş onları sorgulamaya başladılar.Amerika önümüzdeki haftadan itibaren tarih de verebilirim size, bu kripto para işi sahiplerine ciddi bir çökme operasyonu yapacak, o insanların paralarını çalanlardan devlet olarak onlar hepsini komple alacaktır, yine bu işin kaynağını Amerika yiyecektir.

CIA tarafından FBI tarafından da ciddi anlamda bu kripto para iş sahiplerine ciddi operasyonlar yapılacak ve bütün varlıklarına el koyacaklar, yani o kripto para piyasasında varlıklarını kaybeden insanların parasını çalan insanlar da aslında bu işten karlı çıkmayacak çünkü bir sonraki atakta devletler bu işi biraz daha sürdürecek gibi duruyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön