18 / 05 / 2024

Altının 20 gün sonra geleceği rakam açıklandı! Şimdi hemen bakıp pozisyon alan kazanacak

Altının 20 gün sonra geleceği rakam açıklandı! Şimdi hemen bakıp pozisyon alan kazanacak

Altın fiyatlarında şu anda aşağı doğru bir düşüş başladı. Analistler, fiyatların biraz daha düşmesiyle birlikte altın alımı için eşine benzerine rastlanmamış bir fırsatın geldiğini dillendirmeye başladı.



ALTIN FİYATLARINDAKİ SON DURUM

Gelin bu gelişmelerin ardından hep birlikte altın fiyatlarındaki son duruma birlikte göz atalım. Ons altın 1743 dolar seviyesinde işlem görürken gram altın 1.014 seviyelerine kadar geriledi. Konu ile ilgili olarak doların güçlü seyretmesine paralel olarak altın fiyatlarında bir miktar geri çekilme görüldüğü paylaşılarak Ons altın fiyatı 1743 dolar seviyelerinde fiyatlandığı aktarıldı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön