18 / 05 / 2024

Altının altını üstünü iyi bilen İslam Memiş, altında rekor için resmen tarih verdi

Altının altını üstünü iyi bilen İslam Memiş, altında rekor için resmen tarih verdi

Altın fiyatlarında yaptığı doğru tahminlerle bilinen İslam Memiş, altın fiyatları hakkında yatırımcıları yakından ilgilendiren bir tarih verdi.



DÜŞÜŞE GEÇECEK ANCAK SİZ ENDİŞE ETMEYİN

Pek çok yatırımcının açıklamalarını yakından takip ettiği en üst seviyeyi bekliyor. Para piyasaları konusunda uzun zamandır tahminlerde bulunan uzman isim son videosunda “1230 TL’leri konuşmaya başlayacağız” diyerek müjdeyi paylaştı. 

Ünlü uzman İslam Memiş, yaptığı açıklamada şu anda yükselişte olan tüm emtiaların bir anda düşüşe geçeceğini ancak yatırımcıların altın ve gümüş konusunda endişe etmeden sabretmeleri gerektiğini söyledi. Peki, seçimin erken yapılması piyasaları nasıl etkileyecek? Borsa önümüzdeki süreçlerde ne olacak? İşte uzman isimden bu soruların yanıtları...

Uzman isim, borsada bir süre daha beklemeyi ve yıl içinde farklı dalgalamaların olacağını söylerken zirve rakamı da vurguladı. İslam Memiş'e göre, borsa 6500 seviyelerine çıkacak. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön