18 / 05 / 2024

Altının altını üstünü iyi bilen İslam Memiş, altında rekor için resmen tarih verdi

Altının altını üstünü iyi bilen İslam Memiş, altında rekor için resmen tarih verdi

Altın fiyatlarında yaptığı doğru tahminlerle bilinen İslam Memiş, altın fiyatları hakkında yatırımcıları yakından ilgilendiren bir tarih verdi.



ALTINDA REKOR İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYI BEKLEYİN

Dolar/TL kurunda piyasalar 18.80 seviyesinde sabit yatay sürecin devam etmesi öngörülüyor. Bununla birlikte Euro/TL kuru pozitif sürecini devam ettiriyor. Euro direnç seviyesini tamamlamış gibi duruyor. 

Altının Ons’undaki değer artışı hızlı toparlanmayı beraberinde getirdi. Bu süreçten pozitif etkilenen Ons 1920 dolar seviyesinden alıcısını buluyor. Uzman isim İslam Memiş beklemeyi öneriyor. Şu anda 1190 lira seviyelerinden bir düşüş bekleniyor. Ancak bu yanıltıcı olmasın, diyerek uzman isim vurguluyor: “Önümüzdeki haftayı bekleyin. 1230 seviyeleri konuşulacak. Ons’ta kalın ve takip edin!” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön